Erikoismaalaus

Teräksen palosuojaus

Palosuojamaalaus on erinomainen menetelmä teräs­rakenteiden suojaukseen. Se on tehokas ja kilpailu­kykyinen tapa suojata teräsrakenteet sekä varmistaa niiden turvallisuus palotilanteessa. Teemme metallirakenteiden palosuoja­maalauksia ja palonestomaalauksia tuotantotiloissamme Piikkiössä. Toteutamme palosuojamaalaukset vakiona R30- ja R60-palosuojaluokkiin. 

Miten palosuoja­maali toimii?

Palosuoja­maalit reagoivat tulipalon aiheuttamaan lämpöön paisumalla ja muodostamalla eristekerroksen, joka hidastaa teräsrakenteen lämpötilan nousua.

Maalaus vaatii erikoisosaamista, palosuoja­maalarin pätevyyttä sekä asianmukaisia työvälineitä. Pitkän kokemuksen ja asianmukaisen koulutuksen ansiosta osaamme valita oikeat menetelmät ja välineet jokaiseen kohteeseen.

Ruiskusinkitys ja liuotevapaat maalaukset

Ruiskusinkitys sopii vaativien kohteiden korjaamiseen. Ennen ruiskusinkitystä puhdistamme pinnat suihkupuhalluksella. Toteutamme myös liuotevapaat maalaukset, joista ei synny lainkaan haitallisia VOC-päästöjä.

Automaatti- ja jatkomaalaukset

Teemme myös automaattimaalauksia Shop Primerilla ja Sinkki Primerilla sekä jatkomaalauksia perinteisillä liotinmaaleilla (1-komponentti ja 2-komponentti), ja liuotteettomilla maaleilla. 

Ota yhteyttä

Katsotaan yhdessä tarpeisiinne sopivat palonesto­maalauksen ratkaisut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Teollisuusmaalaamo M. Fingerroos Oy

Jättänväljäntie 2

21500 PIIKKIÖ

0500 474 444

info@fingerroos.com

www.fingerroos.com