Esikäsittely 

Onnistuneen maalauksen perusta

Käytämme maalattavan pinnan esikäsittelyssä useita eri menetelmiä. Vaatimustason mukaan valitaan vaihtoehto, jolla saavutetaan paras tartunta maalaukselle.

Teräsraepuhallus 

Teräsraepuhalluksen avulla kappaleet voidaan puhdistaa tehokkaasti vanhasta maalista ja ruosteesta. Käytössämme on kaksi eri menetelmää; manuaalinen teräsrapuhallus ja kaksi kappaletta automaattisinkoja.

Manuaalinen

Teräsrae kierrätetään jopa kuusi kertaa, joten se on erittäin ympäristöystävällinen esikäsittelytapa. 

Automaattisinko

Automaattisinko käyttää puhdistuksessa teräsraetta. Teräsrae kierrätetään suljetussa tilassa useita kertoja. 

Hiekkapuhallus

Hiekka­puhallus puhdistaa mm. teräs- ja alumiinipinnat nopeasti ja tehokkaasti. Paineilma ja pienet kiinteät hiukkaset puhdistavat ruosteen ja lian ja myös, vanhan maalin tai rappauksen. Teemme metallirakenteiden hiekkapuhallustöitä tuotantotiloissamme Piikkiössä.

Hiekkapuhalluksella saavutetaan joko lopullinen pinta tai tarvittava pohjakäsittely ja pinnanpuhdistus ennen maalausta. Teemme hiekkapuhalluksia tarkasti ja viimeistellysti kaikenkokoisille metallirakenteille. 

Lasikuula­puhallus

Lasikuulapuhallus on tarkka, tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä. Se sopii esimerkiksi alumiinin, kevytmetallikappaleiden ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen.

Sooda­puhallus

Soodapuhallus puhdistaa herkästi vahingoittuvat pinnat, joita ei voi esim. hiekkapuhaltaa, vaikuttaen vain vähäisesti alkuperäiseen pintaan. Vain lika ja maali poistuvat. Sooda on kemikaaliton ja ympäristöystävällinen aine.

Ota yhteyttä

Vuosikymmenien kokemuksella valitsemme kohteeseen sopivimmat puhallusratkaisut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Teollisuusmaalaamo M. Fingerroos Oy

Jättänväljäntie 2

21500 PIIKKIÖ

0500 474 444

info@fingerroos.com

www.fingerroos.com

Hiekkapuhallus Hiekkapuhallus Hiekkapuhallus