Ruiskumaalaus

Kestävä ja edullinen pinnoitus­menetelmä

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus on yleisin metallien maalaus­menetelmä. Sen avulla tuotteille saadaan erittäin kova ja kestävä pinta. Pulverimaalatut kappaleet kestävät hyvin myös mekaanista ja kemiallista kulutusta. Teemme metalli­rakenteiden jauhe­maalauksia (polttomaalauksia) tuotantotiloissamme Piikkiössä.

Polttomaalaus sopii kaikille metalleille, joten sen käyttökohteet ovat moninaiset. Menetelmän etuja ovat nopeus ja edullisuus. Menetelmä sopii erityisesti suurivolyymisille ohutlevytuotteille sekä moniulotteisille kappaleille. Jauhemaalauksessa ei käytetä liuottimia, joten prosessia ei synny myrkyllisiä VOC-päästöjä.

Märkämaalaus viimeistelee kappaleen

Teemme märkämaalaukset parhailla materiaaleilla ja nykyaikaisilla laitteilla ammattimaisesti ja huolellisesti toteutettuna. Märkämaalaus tarjoaa laajan valikoiman eri värisävyjä ja kiiltoasteita, eri olosuhteiden ja rasitusten kestävyyttä sekä pisimmän elinkaaren vaativiin ilmasto- ja kemikaalirasituksiin. Nykyaikaiset märkämaalauslaitteet mahdollistavat  alhaiset VOC-päästöt sekä pienen hävikin eli ohiruiskutusprosentin staattisen ruiskutusmenetelmän ansiosta.

Palveluihimme kuuluvat myös

  • Metallisten rakenteiden ruisku­maalaus
  • Teräs­rakenteiden raepuhallus
  • Sinkopuhdistus automaatti­singoilla
  • Teräspalkkien ja vastaavien rakenteiden sinkous
  • Automaattimaalaus Shop Primerilla ja Sinkki Primerilla
  • Jatkomaalaukset perinteisellä liotinmaalilla (1-comp, 2-comp) ja liuotteettomilla maaleilla 

Laadukasta pintakäsittely­palvelua

Tarjoamme monipuolista pintakäsittelyn erikoisosaamista yli 50 vuoden kokemuksella. Korkea laatu ja toimitusvarmuus ovat keskeinen osa palveluamme kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi. Suuri nosturi­kapasiteetti ja tilavat varastointitilat mahdollistavat suurtenkin metallirakenteiden käsittelyn.

Katsotaan yhdessä tarpeisiinne sopivat pintakäsittelyn ratkaisut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Teollisuusmaalaamo M. Fingerroos Oy

Jättänväljäntie 2

21500 PIIKKIÖ

0500 474 444

info@fingerroos.com

www.fingerroos.com

Jauhemaalaus Jauhemaalaus Jauhemaalaus